Zelforganisatie en skills

Met minder mensen meer doen. Dat vraagt versterking van mensen. Zelfstandig je kwaliteiten inzetten, groeien in je professionele vaardigheden, en tegelijkertijd je overzicht en energie bewaken. Natuurlijk leg je de lat voor jezelf hoog, want je wilt jezelf blijven uitdagen en het beste bieden voor de klant. Professionals die zich hier verder in willen bekwamen, ondersteunen we met onze training en coaching.

Jezelf en je werk organiseren

Werkdruk hanteren, timemanagement, veerkracht en vitaliteit. Sommigen noemen het ook wel aandachtsmanagement. Een mooie benaming. Want het gaat om dingen doen vanuit aandacht. Mindful zijn. Maar hoe doe je dat in de hectiek van alle dag?

Hoe houd je de aandacht voor jezelf: voor je eigen verwachtingspatronen, je streefniveau, je grenzen en energie. En hoe organiseer je je werk: je prioriteiten, de werkplanning en het overzicht, je mail, en alle dringende dingen die steeds weer tussendoor komen.

Kortom: hoe krijg je je werk gedaan zodat je lekker in je vel zit, goede reacties krijgt, kunt genieten van de successen en ook nog tijd en energie overhoudt voor andere dingen die belangrijk voor je zijn. Wij ondersteunen je hierbij met onze training en coaching.

Vaardigheden versterken

Teams en professionals die hun competenties willen ontwikkelen, begeleiden we met onze training, coaching en workshops. Neem als voorbeeld het team van assistenten in het gezondheidscentrum, die te maken krijgt met steeds mondiger patiënten aan de balie. Of de school die op nieuwe manieren de betrokkenheid van ouders wil vergroten. De ICT-afdeling die meer vanuit de beleving van de klant wil gaan werken. De beleidsmedewerker die effectiever wil zijn in haar advieswerk, of de verpleegkundige die duidelijker wil zijn in haar communicatie.

Voor deze en soortgelijke situaties verzorgen we onze training en coaching op het gebied van:

  • Communicatie en gesprekstechnieken
  • Klantgericht werken en ondernemerschap
  • Innoveren en creativiteit
  • Adviesvaardigheden en projectmatig werken