Over ons

Direct naar > Team > Klanten

Het betere verschil

Onze opdrachtgevers hebben één ambitie gemeen ‘het verschil maken voor de klant’. Of het nu scholen zijn, die het verschil willen maken voor leerlingen en ouders. Of zorgcentra, die de beste zorg willen bieden voor het welzijn van cliënten en bewoners. Werkelijk waarde toevoegen is wat onze opdrachtgevers drijft.

Ook weten zij hoe ze dit verschil willen maken, namelijk via de medewerkers van de organisatie. Essentieel daarbij is dat medewerkers goed in hun werk en in hun vel zitten. Dat leidt tot tevreden klanten en onderscheidende resultaten.

Wij noemen medewerkers liever professionals. Want dat is wat docenten, verpleegkundigen, leidinggevenden etc. zijn. Zij willen als professional het beste uit zichzelf halen voor het beste resultaat. Daarbij zijn zij steeds weer op zoek naar de volgende stap.

Dat is wat ons inspireert. Wij vinden niets mooier dan hieraan bij te dragen. Aan die energie. Om teams en professionals te ondersteunen in het aanwenden van hun talenten. Zodat zij waarde kunnen leveren en kunnen groeien in hun professie. Vooruitlopend in de muziek. Met werkplezier en meesterschap.

In de Praktijk

Bij concrete uitdagingen ondersteunen we die ambities. Neem bijvoorbeeld:

  • Verpleegkundige Anne, die na een veeleisende periode, haar energie weer terug wil vinden in haar werk.
  • Het team docenten, die mondige ouders goed te woord willen staan. En die naast het lesgeven ook nog handen en voeten moeten geven aan het nieuwe schoolbeleid.
  • Youssef, die als teamleider, het verzuim in zijn team ziet oplopen en het tij wil keren, zodat zijn teamleden weer fit en energiek samenwerken.
  • Regiomanager Miriam, die steeds vaker als troubleshooter moet bijspringen. Hoe kan zij het zelfoplossend vermogen van haar medewerkers vergroten?
  • Het directieteam dat nieuwe uitdagingen in de markt ziet. Dit vraagt niet alleen om innovatie en marketing, maar ook om een nieuwe mindset en vaardigheden van professionals.

Know HOW en know WHO

Het Betere Werken is een netwerk van diverse professionals die allemaal één drijfveer gemeen hebben ‘u als klant oprecht en concreet verder helpen’. Hiervoor schakelen we de juiste expertise in. Onze trainingen, coaching en ons advies zijn geen doelen op zich, maar zijn onze instrumenten. Het gaat ons om een echt resultaat. Dat woord zegt het al; een resultaat is een gevolg van. Wij richten ons op de medewerkers die dat resultaat boeken.

Elk traject is een gezamenlijk proces van verdieping in de vraag, inspiratie en het stellen van concrete doelen, talent en kennis mobiliseren. Dit  vertalen we naar praktisch toepasbare stappen die voor uw organisatie werken.  

Hierbij leggen wij een focus op gedrag, talent, vaardigheden en praktische oplossingen. Altijd in combinatie, want het één kan niet zonder het ander. Zodoende hebben wij een achtergrond in arbeid & organisatie, psychologie en leren & ontwikkelen. We werken onderzoekend, met bewezen kennis, energiek en met praktische werkvormen. We reiken ‘best practices’ aan die direct toepasbaar zijn. Hierbij zijn persoonlijk leiderschap en zelfredzaamheid leidende principes achter onze trajecten.

Klanten